Pretty Certain: Answers

 

Pretty Certain: Answers
  
Red church
  
1. Clue: Bruce Springsteen would probably know
  
Answer: St Michael’s RC church, Long Branch, NJ – up the coast from Asbury Park
  
Sand dunes
  
2. Clue: In the lee of the Western Slope
  
Answer: Great Sand Dunes National Monument – off Rte 17, nr. Alamosa, Colorado
  
Causeway
  
3. Clue: Soon you’ll have to turn back
  
Answer: the old Rte 1, from Key Largo to Key West, Florida
  
gas station
  
4. Clue: It rains, and rains – but people still like it here
  
Answer: Bomber Gas, Milwaukie, Oregon (nr. Portland). It’s no longer a gas station
  
Memorial
  
5. Clue: Look familiar? This is how the original would look if Time hadn’t intervened
  
Answer: Stonehenge Memorial, Maryhill, Washington State – on Rte 14, running along the north bank of the Columbia, nr. The Dalles
  
bridge
  
6. Clue: Not in Colorado, though next door. Think of the son of Lot, and an almost President
  
Answer: The Dewey Suspension Bridge, on Rte 128, nr. Moab, Utah
  
small town
  
7. Clue: A personal reason to visit. There are fourteen all told in America
  
Answer: Bristow, Nebraska – just off Rte 12, north of O’Neill and not far from the Missouri
  
old planes
  
8. Clue: Desert air and moth balling
  
Answer: Davis-Monthan Air Force Base (the Boneyard), Tucson, Arizona
  
railroad trestle
  
9. Clue: Not a Bridge Too Far (though it might seem like it during the crossing), just a bridge upstate. The river flows to Lake Ontario
  
Answer: The Rome, Waterstown & Ogdensburg RR Bridge over the River Genesee, nr. Genseo, upstate New York
  
burro
  
10. Clue: The burros are a fixture
  
Answer: Oatman, Arizona
  
interchange
  
11. Clue: East to West meets North to South
  
Answer: The Interchange of Interstate 84 and Interstate 5, Portland, Oregon
  
at the beach
  
12. Clue: Roller skating and body building, usually in the sun
  
Answer: close to the beach, Venice, California
  
Go back